Hírek

Fatudor

Fatudor arra hivatott, hogy a kertben felmerülő problémákat felismerje és útmutatással szolgáljon a látogatónak egy interaktív online felületen keresztül. Fatudor feladata nem csak a hobbi kertészek számára nyújtott teljes körű növényvédelmi szaktanácsadás és termékajánló, hanem a hírfolyamon keresztül az aktuális kerti teendőkkel kapcsolatos folyamatos tájékoztatás. A honlapon elérhető egy lexikon az alapvető növényvédelmi szavak definíciójával, ami egyfajta szakszótárként szolgál a laikusok számára.

Problémakeresőben megtaláljuk termesztett növényünk leggyakrabban előforduló betegségeit és a rá  jellemző kártevőket, valamint tápanyagszükségletét, mindezt a kiválasztott növény adatlapján csoportosítva. Itt olvasható kár- és kórkép ill. tápanyagellátásról minden fontos információ a könnyebb beazonosítás érdekében. A leírások végén egy lista található a kultúrában használt szerekről, így a bio és hagyományos kertészkedés hívei is megtalálhatják a kultúrában alkalmazható szereket. Ha ezek után sem tudod beazonosítani a felmerülő problémát, akkor Kérdezd Fatudort! Írd le az észlelt tünetek és (akár) csatolj hozzá képet is, majd Fatudor javaslatot tesz arra, hogyan gondozd helyesen növényedet.

Fatudor szaktanácsadó gazdaboltjai szintén fellelhetők a Partnereink menüpont alatt, ahol a kertészkedéshez valamint a növényeden megjelent problémához mindent megtalálsz.

Fatudor programról gazdaboltoknak

Fatudor és gazdabolt közötti partner kapcsolat feltétele, hogy minden termékből folyamatosan legyen elérhető készlet a Kiskertész és Zöldkert termékcsaládok tagjaiból. Cserében megkapnak minden szükséges növényvédelmi és kereskedelmi szakmai támogatást.

Ne feledd! Minden felmerülő tünet, kór vagy kárkép esetén Kérdezd Fatudort!

www.fatudor.hu

AIzaSyBbgWGPJ8bnqmbMnJ8-JrjLlcwrnhbbAu0

Megújult webshopunk!

Vásároljon meg mindent egy helyen, ami a kertészkedéshez kell!

További részletek